Σύμφωνα με τον manager του, Willi Weber, ο Hulkenberg βρίσκεται σε συζητήσεις με την ινδική ομάδα.

Γενικά είχε μια καλή χρονιά, ωστόσο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Frank Williams. Η Renault μάλλον θα κρατήσει τον Vitaly Petrov και η Force India μοιάζει η καλύτερη επιλογή για τον Γερμανό.

“Υπάρχουν κάποιες συνομιλίες”, είπε ο Weber στο Sport1.de. “Εξακολουθούν να υπάρχουν επιλογές, αλλά δεν είναι και πάρα πολλές.”

Ένας μεγάλος παράγοντας που είναι πιθανό να οδήγησε τον Hulkenberg σε έξοδο από την Williams είναι και τα χρήματα από χορηγούς που θα φέρει στη βρετανική ομάδα ο Pastor Maldonado. Αλλά ο Weber αποκλείει να κάνει το ίδιο για να βρει θέση ο πελάτης του.

“Αν φέρνεις χρήματα σε μια ομάδα, τότε τι θα κάνεις για το υπόλοιπο της ζωή σου.”

Σε περίπτωση που δεν βρει θέση ούτε στην Force India, υπάρχουν και άλλες επιλογές, συμπεριλαμβανομένου και οδηγού δοκιμών στη Mercedes.

“Αυτό θα ήταν ένα σχέδιο B, με τη διαβεβαίωση ότι θα κάθεται σε μονοθέσιο μέχρι το 2012”, είπε ο Weber.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: ANTONIO SCORZA/AFP/Getty Images]

 • Sound_Of_Madness (Χρήστος)

  Έχουμε κ λέμε. Keep notes.
   
  1. Ο δοκιμαστής της Force, di Resta, πήρς το DTM τελειώνοντας το εκεί αγροτικό του. Η Merc θέλει να τον δει σε θέση οδηγούμ κ πέρσι συμμετείχε συχνά στα FP.
   
  2. Ο Willi Webber (άλλος από κει) κατάφερε να προωθήσει φήμες για τον Hulk σε 3 (!!!) ομάδες. Η τρότη είναι η Force, για την οποία φημολογείται πως θέλει θέση οδηγού.
   
  3. Ο Sutil οδηγεί Force India, κ οι εκεί είναι ευχαριστημένοι από αυτόν. Δεν υπάρχουν κενές θέσεις για αυτόν, με εξαίρεση τη δεύτερη Williams ίσως (φαβορί ο Pastor)
   
  4. O Liuzzi δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον του στην Force, σε θέση οδηγού (δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να παίρνουμε τις δηλώσεις αυτές seriously, τα ίδια δήλωσε πρόσφατα κ ένας Aleshin (?!))
   
  5. Υπάρχει πάντα κ η, προκύπτουσα κυρίως από την ομοεθνία, φήμη για Karun. Όχι απαραίτητα για θέση οδηγού πάντως.
   
  Όποιος βγάλει άκρη has a cookie. :D

  • Ζαλίστηκα και μόνο που το διάβασα! :P Χαμός στον κόσμο της F1!