Πόσο θράσος ακόμα κύριε Alonso;

Σχετικά άρθρα

Πολλές φορές έχω γράψει ότι θεωρώ τους Fernando Alonso και Lewis Hamilton τους καλύτερους οδηγούς της Formula 1. Μιλώντας καθαρά οδηγικά. Νομίζω ότι είναι ένα κλικ πιο πάνω από τους άλλους. Εδώ θα διαβάσετε για τον Alonso και για το θράσος που επιδεικνύει για ακόμα μία φορά.

Ο Fernando Alonso, λοιπόν, ζήτησε από τους οπαδούς του να σέβονται τους συναδέλφους του, μετά την αποκάλυψη ότι έκαναν λεκτικές επιθέσεις στο Facebook του Vitaly Petrov.

Ο Alonso, μετά το τέλος του αγώνα στο Abu Dhabi, έκανε χειρονομίες στον Petrov, θεωρώντας ότι ο Ρώσος καθυστέρησε τον Ισπανό. Ο Petrov δήλωσε ότι η ενέργεια του Alonso ήταν “κακή συμπεριφορά”.

Μάλλον στους θαυμαστές μου δεν άρεσαν μερικές από τις δηλώσεις του μετά το Abu Dhabi. Πρέπει όλοι μας να σκεφτούμε τι λέμε μετά από μία κούρσα, αλλά λέω στους θαυμαστές μου να παραμείνουν ήρεμοι, γιατί μαζί περάσαμε μια υπέροχη χρονιά.

Ο Alonso ζητά από τους οπαδούς του να σέβονται τους άλλους οδηγούς, τη στιγμή που δεν το κάνει ο ίδιος! Ωραία…

Προσωπική απορία: Τι είναι χειρότερο; Να σε βρίζουν χιλιάδες άτομα στο Facebook σου ή να σε βρίζει και να σου κάνει χειρονομίες ένας 29χρονος, 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1;

Δεν λέω να βγει και να πει “ναι συνεχίστε να βρίζετε”. Φυσικά και όχι! Αλλά όταν σε βλέπουν να βρίζεις και να χειρονομείς τι περιμένεις να κάνουν οι οπαδοί σου;

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: FRED DUFOUR/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα