Πρόγραμμα ανάκλησης για 8.338 Honda Jazz ανακοινώθηκε από την Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων της ιαπωνικής φίρμας στην Ελλάδα.

Τα αυτοκίνητα που ανακαλούνται είναι με ημερομηνία παραγωγής από το 2002 έως 2008 και πραγματοποιείται για προληπτικούς λόγους καθώς στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα ενδέχεται στις τερματικές επαφές του διακόπτη μεσαίας σκάλας φώτων, εξαιτίας κραδασμών, να δημιουργηθεί υψηλότερη αντίσταση ρεύματος, με αποτέλεσμα την αδυναμία ενεργοποίησής τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Honda, για να γίνει έλεγχος και αντικατάσταση του διακόπτη των φωτιστικών σωμάτων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την τεχνική διεύθυνση της εταιρείας Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ στο τηλέφωνο 210-3483602 ή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της στο τηλέφωνο 210-3483701 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση info@saracakis.gr.

[Πηγή: Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ,