Porsche Cajun Rendering

Σχετικά άρθρα

Τον Νοέμβριο η Porsche ανακοίνωσε επίσημα ότι θα βγάλει στην παραγωγή ένα νέο μικρό SUV με τις φήμες να λένε ότι θα ονομάζεται Cajun. Το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο το 2013 και όπως καταλαβαίνεις ήδη οι πρώτες rendering φωτογραφίες κυκλοφορούν στο internet. Ο γνωστός μας Theophilus Chin, δημιούργησε μερικές φωτογραφίες για το πως μπορεί να μοιάζει η νέα πρόταση των Γερμανών.

Το αυτοκίνητο θα διαθέτει νεανικό σχεδιασμό και θα γίνει υπό το βλέμμα του Walter de Silva, αρχισχεδιαστή της VW. Θα βασιστεί πάνω στο Audi Q5 και θα τεθεί απέναντι από τα BMW X3, Range Rover Evoque και Mercedes GLK.

Από μηχανικής πλευράς, το Cajun θα εξοπλίζεται με μια γκάμα τετρακίλυνδρων και V6 κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου όπου ανάμεσα τους θα βρίσκονται οι 2.0 TSI, 2.0 TDI, και ο V6 3.0 λίτρων TFSI. Φυσικά θα είναι τετρακίνητο και θα είναι διαθέσιμο με δύο κιβώτια, ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο και ένα αυτόματο PDK.

Αργότερα ίσως προστεθεί και υβριδική έκδοση παρόμοια με αυτή του Audi Q5 Hybrid το οποίο διαθέτει τον 2.0λιτρο TFSI κινητήρα απόδοσης 211 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 33 kW (45 ίππων). Η συνολική ιπποδύναμη ανέρχεται στα 245 άλογα με 48 κιλά ροπής και είναι σε θέση να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 7.1 δευτερόλεπτα προτού αγγίξει τα 222 χλμ/ώρα όπου ανέρχεται η τελική του ταχύτητα.

[Πηγή: insideline | Photos Copyright: Theophilus Chin]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...