Η Alfa Romeo άνοιξε νέο online κατάστημα

Σχετικά άρθρα

H Alfa Romeo πλέον έχει δικό της online κατάστημα. Σε αυτό υπάρχει διαθέσιμη μια εκτεταμένη γκάμα εξουσιοδοτημένων προϊόντων, είδη δώρου, αξεσουάρ αυτοκινήτου και εμπορικά προϊόντα. Η ιστοσελίδα παρέχει επίσης αποκλειστικές περιορισμένες εκδόσεις, ειδικές προσφορές και, σύντομα, θα υπάρχει η δυνατότητα οι επισκέπτες να ψηφίζουν μέσω αυτής τα αγαπημένα τους είδη. Με τον τρόπο αυτό, το νέο κατάστημα θα γίνει ακόμη πιο διαδραστικό και ικανό να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των απανταχού Alfisti. Αναλυτικά το δελτίο τύπου (στα ελληνικά) και μερικά screen shots στη συνέχεια.

[Πηγή: Alfa Romeo]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Το νέο διαδικτυακό κατάστημα της Alfa Romeo store.alfaromeo.com βρίσκεται ήδη σε λειτουργία. Η νέα αυτή ιστοσελίδα, αφιερωμένη αποκλειστικά στον κόσμο της Alfa Romeo, είναι σχεδιασμένη για απλή και αποτελεσματική πλοήγηση, ώστε οι επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα πιο πρόσφατα αυθεντικά προϊόντα χωρίς να συναντούν την παραμικρή δυσκολία.

Η συμπλήρωση των εκατό χρόνων από την ίδρυση της Alfa Romeo, ήταν η ιδανική χρονική στιγμή για την παρουσίαση της νέας αυτής ιστοσελίδας, που αντικατοπτρίζει το σπορτίφ πνεύμα και το μοναδικό στιλ της ιταλικής φίρμας. Η νέα ιστοσελίδα περιλαμβάνει μια εκτεταμένη γκάμα εξουσιοδοτημένων προϊόντων, κατασκευασμένα από κορυφαίους συνεργάτες, όπως οι Jaggy και Italia Independent, καθώς και είδη δώρου, αξεσουάρ αυτοκινήτου και εμπορικά προϊόντα.

Το νέο διαδικτυακό κατάστημα έχει σχεδιαστεί για να εκφράζει και να προβάλλει τις αξίες της Alfa Romeo ως μιας χαρακτηριστικά ιταλικής, ιστορικής φίρμας, η οποία, τα τελευταία εκατό χρόνια, δεν έπαψε ποτέ να συμβαδίζει με το πνεύμα της εποχής της, χωρίς όμως να ξεχνά τις ρίζες της.

Η γραμμική παρουσίαση και η εξαιρετική λειτουργικότητα συμβάλλουν στην απρόσκοπτη πλοήγηση των επισκεπτών στις διάφορες κατηγορίες προϊόντων, με απλό, εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από περιγραφές και τεχνικές διευκρινίσεις, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Τα προϊοντικά φυλλάδια περιλαμβάνουν επίσης λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης, που σας δίνουν τη δυνατότητα να μοιράζεστε τις ανακαλύψεις και τις αγορές σας με τους φίλους σας στο Facebook, το Twitter και το Delicious.

Η ιστοσελίδα παρέχει επίσης αποκλειστικές περιορισμένες εκδόσεις, ειδικές προσφορές και, σύντομα, θα έχετε τη δυνατότητα να ψηφίζετε μέσω αυτής τα αγαπημένα σας είδη. Με τον τρόπο αυτό, το νέο κατάστημα θα γίνει ακόμη πιο διαδραστικό και ικανό να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των απανταχού Alfisti.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...

Ιταλική κυβέρνηση: Παράνομη η κατασκευή της Alfa Romeo Milano στην Πολωνία

Και ο "πόλεμος" λέξεων μεταξύ της εθνικιστικής ιταλικής κυβέρνησης, υπό την πρωθυπουργό Giorgia Meloni και της Stellantis καλά κρατεί, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται...