Αύξηση τηλεθέασης της Formula 1 το 2010

Σχετικά άρθρα

Το 2010 ήταν ίσως η πιο συναρπαστική σεζόν στην ιστορία της Formula 1. Αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους που σύμφωνα με την FOM (Formula One Management) η τηλεθέαση της Formula 1 αυξήθηκε στα 527 εκατομμύρια το 2010.

Επίσης, η αυξημένη ζήτηση σε πολλές περιοχές για τη ζωντανή μετάδοση των ελεύθερων δοκιμαστικών, των κατατακτήριων δοκιμών και του αγώνα, είχε σαν αποτέλεσμα περισσότερες από 16.000 ώρες τηλεοπτικής κάλυψης σε 187 χώρες του πλανήτη.

Ο CEO (Chief Executive Officer) της Formula 1, Bernie Ecclestone δήλωσε:

Ενώ το 2010 έγιναν σπουδαία πράγματα, το 2011 μας υπόσχεται ακόμα περισσότερα, αφού η Formula 1 επιδιώκει να βασιστεί πάνω σε αναδυόμενες αγορές που θα συναρπάσουν το κοινό σε όλο τον κόσμο.

Όπως έχετε διαβάσει, από το 2011 η Formula 1 θα μεταδίδεται σε HD (όχι όμως στην Ελλάδα), και αυτό είναι κάτι που αναμένεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο την τηλεθέαση της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

[Πηγή: formula1 | Photo copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...