Μεγάλες αλλαγές στη σχεδίαση του νέου Mini

Σχετικά άρθρα

Όπως το αφεντικό του τμήματος σχεδίασης του Group BMW, Adrian van Hooydonk, αποκάλυψε στο βρετανικό Autocar η επόμενη γενιά του Mini θα είναι “ένα μεγάλο άλμα εμπρός σχεδιαστικά σε σύγκριση με το προηγούμενο”. Φυσικά αναγνωρίζει ότι το Mini “είναι το βασικό μοντέλο της φίρμας, σαν την 3, 5, και 7-Series σε ένα” αλλά αναφέρει ότι θα πρέπει να “ισορροπήσει” αυτό το γεγονός με την πρόθεση του σχεδιαστικού τμήματος να επαναπροσδιορίσει το Mini ξεκινώντας σχεδόν από το μηδέν. Πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι οι σχεδιαστές δουλεύουν πάνω σε ένα καινούριο design για το εσωτερικό που θα αντικαθιστά το χαρακτηριστικό κεντρικά τοποθετημένο ταχύμετρο.

Φυσικά οποιοσδήποτε αντιλαμβάνεται ότι βαδίζουν πάνω σε τεντωμένο σκοινί καθώς η προσπάθεια για αποστασιοποίηση από το παρελθόν μπορεί να γυρίσει σαν boomerang και να τους χτυπήσει αλλά είμαι σίγουρος ότι το σχεδιαστικό τμήμα υπεύθυνο για το επόμενο Mini το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...