Νέες πληροφορίες κυκλοφόρησαν σχετικά με την Alfa Romeo 4C GTA Concept που θα παρουσιαστεί στην Γενεύη. Στο σχετικό άρθρο που κάναμε το Σάββατο, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί μας το FiatGroupHellas, μας ζητήθηκε να αφαιρέσουμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου.

Την ίδια στιγμή η Alfa Romeo έδωσε σε κυκλοφορία την πρώτη teaser φωτογραφία του αυτοκινήτου. Οι φήμες θέλουν το αυτοκίνητο να βασίζεται στο Pininfarina Alfa Romeo 2uettottanta Concept που παρουσιάστηκε πέρυσι στη Γενεύη, αφού οι παρατηρητικοί από εσάς θα προσέξατε ότι όντως η teaser φωτογραφία μοιάζει υπερβολικά με το 2uettottanta Concept.

Στις λίγες λεπτομέρειες που έχουνε γίνει μέχρι στιγμής γνωστές, η 4C GTA θα βασίζεται στο KTM X-Bow, το οποίο θα χρησιμοποιήσει και ως βάση το Abarth Coupe. Φυσικά θα είναι πισωκίνητο όπως και η 8C και μηχανικά θα φορά τον τετρακύλινδρο TBi 1750 MultiAir turbo κινητήρα που θα αποδίδει κοντά στα 265 άλογα.

Το όνομα της έκδοσης παραγωγής ίσως ονομάζεται Alfa Romeo 1750SS, όπως ακριβώς είχε ακουστεί ότι θα ονομάζεται και η έκδοση παραγωγής της 2uettottanta concept.

Τα αποκαλυπτήρια της 4C GTA Concept λογικά θα γίνουν στις 14 Φεβρουαρίου με το ντεμπούτο να γίνεται την 1η Μαρτίου στη Γενεύη.

Pininfarina Alfa Romeo 2uettottanta