Οι Lewis Hamilton και Jenson Button μιλούν για την MP4-26 και το 2011

Σχετικά άρθρα

ΟΙ Lewis Hamilton και Jenson Button θα είναι για 2η συνεχόμενη χρονιά το οδηγικό δίδυμο της McLaren, και στόχος τους είναι να φέρουν την βρετανική ομάδα και πάλι στην κορυφή.

Ο πρωταθλητής του 2008, Lewis Hamilton, θέλει να κατακτήσει τον 2ο του τίτλο και ελπίζει η MP4-26 να είναι αρωγός σε αυτό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 26χρονου στο πλαίσιο της παρουσίασης:

Είναι υπέροχο να βλέπεις πόσοι οπαδοί αψήφησαν τον καιρό του Βερολίνου και ήρθαν στη σημερινή εκδήλωση. Ελπίζω να είναι μια συναρπαστική μέρα για όλους. Νομίζω ότι ο κόσμος είδε έναν μοναδικό τρόπο παρουσίασης του αυτοκινήτου του 2011, κάτι που δεν είχε ξαναδεί. Ελπίζω το αυτοκίνητο να αποδειχθεί καινοτόμο όταν μπούμε στην πίστα την επόμενη εβδομάδα.

Μπαίνω στο 2011 όντας χαλαρός και ξέροντας τι θέλω. Δεν άφησα τίποτα κατά την χειμερινή μου προετοιμασία και από πολλές απόψεις αισθάνομαι ανανεωμένος και συγκεντρωμένος όσο την πρώτη μου σεζόν στην Formula 1 το 2007.

Έχοντας περάσει τις τελευταίες εβδομάδες μιλώντας με τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς, αισθάνομαι ευτυχής που έχουμε δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που θα μας επιτρέψει να παλεύουμε μπροστά.

Αυτή είναι η 5η μου χρονιά στην Formula 1. Είμαι έμπειρος οδηγός τώρα, έχω κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα και έχω πάρει πολλές pole positions και πολλές νίκες. Έτσι, στόχος για το 2011 είναι διασφαλίσω ότι τα πάντα θα έρθουν με τον καλύτερο τρόπο και ότι, όπως και πέρυσι, θα είμαι σε θέση να παλεύω για το πρωτάθλημα μέχρι τον τελευταίο αγώνα.

Φυσικά, ο Jenson και ‘γω θα πρέπει να παλέψουμε με τους άλλους 3 πρωταθλητές το 2011 και αυτό είναι μια απόδειξη της δύναμης της Formula 1. Είναι απίστευτα δύσκολο να πεις ποιος θα είναι μπροστά, αλλά είμαι μαχητής και ανυπομονώ για μερικούς φανταστικούς αγώνες και μια ακόμα δραματική σεζόν, ελπίζω με έναν οδηγό της Vodafone McLaren Mercedes στην κορυφή!

Ο έτερος πρωταθλητής της McLaren, Jenson Button, δεν είναι νέος στην ομάδα και σίγουρα αισθάνεται πιο άνετα μέσα σε αυτή. Ο πρωταθλητής του 2009 θέλει και αυτός να διπλασιάσει τους τίτλους του και ελπίζει ότι τα νέα ελαστικά της Pirelli θα του δώσουν κάποιο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του.

Είναι περίεργο να σκεφτεί κανείς ότι είναι μόνο η αρχή της 2η μου σεζόν με την Vodafone McLaren Mercedes, επειδή ένιωσα άνετα από είσοδό μου στην ομάδα πριν από έναν χρόνο.

Ακόμα και έτσι, θεωρώ ότι το 2010 ήταν ένα δημιουργικό έτος. Για τη νέα χρονιά δεν έχω μόνο την εμπειρία της πρώτης, αλλά είμαι σε θέση να βοηθήσω στη δημιουργία του αυτοκινήτου, κάτι που δεν μπορούσα να κάνω πέρυσι.

Τώρα ξέρω πως τρέχει η McLaren και θα οδηγήσω το νέο αυτοκίνητο που είναι σχεδιασμένο γύρω από εμένα και τον Lewis, και αυτό είναι ένα πολύ δυνατό συναίσθημα.

Πραγματικά ανυπομονώ να οδηγήσω το νέο μονοθέσιο. Η οδήγηση στον προσομοιωτή δείχνει ότι τα νέα ελαστικά της Pirelli θα ταιριάζουν στο ιδιαίτερο οδηγικό μου στυλ, και έτσι είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε ένα πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την έναρξη του 2011 για μας ύστερα από μια μεγάλη περίοδο εκτός πίστας. Ήταν πραγματικά ένα συναρπαστικό γεγονός για τους φιλάθλους που παρακολούθησαν και δεν μπορώ να περιμένω για να οδηγήσω την MP4-26 την άλλη βδομάδα.

[Πηγή: McLaren]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...