Hamilton: Η καθυστέρηση της έναρξης θα μας δώσει περισσότερο χρόνο

Σχετικά άρθρα

Φαίνεται πως η McLaren χρειάζεται χρόνο για τη βελτίωση της MP4-26 και φαίνεται πως η αναβολή του GP στο Μπαχρέιν θα δώσει στην βρετανική ομάδα το χρόνο που χρειάζεται.

Η σεζόν θα ξεκινήσει 2 βδομάδες αργότερα και αυτός ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός για τις ομάδες και κυρίως για τις ομάδες που έχουν μείνει λίγο πίσω, και μία από αυτές φαίνεται να είναι η McLaren. Ο Lewis Hamilton δεν φαίνεται να στεναχωριέται ιδιαίτερα από την καθυστέρηση αυτή.

Προσπαθούμε να καταλάβουμε το αυτοκίνητο, τα ελαστικά και πως λειτουργούν όλα τα συστήματα μαζί. Δεν είμαστε ακόμα σε θέση να κάνουμε 140 γύρους την ημέρα, όπως έκανε ο Webber. Δεν είμαι τόσο δυσαρεστημένος που το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στην Αυστραλία, γιατί αυτό μας δίνει περισσότερο χρόνο. Πρέπει να μειώσουμε το χάσμα που υπάρχει και δεν υπάρχει πολύς χρόνος για την έναρξη της χρονιάς.

Οι δοκιμές δείχνουν πως η MP4-26 δεν είναι αυτή τη στιγμή το ταχύτερο μονοθέσιο. Η McLaren είχε και μερικά προβλήματα αξιοπιστίας. Οι μηχανικοί της ομάδας στο Woking της Αγγλίας εργάζονται πυρετωδώς με στόχο την βελτίωση του βρετανικού μονοθεσίου.

[Πηγή: motorsport | Photo copyright: REUTERS/Albert Gea]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...