Kubica: Είμαι πολύ τυχερός

Σχετικά άρθρα

Μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, ο Robert Kubica θα μπορούσε να είχε χάσει το δεξί του χέρι. Ωστόσο, μετά από 3 επιτυχημένες επεμβάσεις στο δεξί του χέρι και το πόδι τα πράγματα είναι καλά, όμως θα χρειαστούν μήνες μέχρι να μπορέσει να αρχίζει ξανά την αγωνιστική του προετοιμασία.

Ο Πολωνός δηλώνει πως είναι πολύ τυχερός, γιατί τα τραύματά του θα μπορούσε να είναι χειρότερα ύστερα από το ατύχημα. Ο χαρακτήρας του είναι πολύ δυνατός και έτσι είναι αποφασισμένος να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα και να γυρίσει πίσω.

Ξέρω ότι δεν είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός. Η αποκατάσταση θα είναι μακρά και δύσκολη, αλλά δεν ανησυχώ. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν και το ταξίδι θα είναι μεγάλο. Για έναν μήνα υπάρχει ο κίνδυνος μόλυνσης. Όταν το κόκκαλο εκτίθεται για 45 λεπτά, όπως έγινε σε αυτή την περίπτωση, δέχεται επιθέσεις από βακτήρια και πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με αντιβιοτικά.

Ο manager του οδηγού της Lotus Renault, Daniele Morelli, τόνισε πως ο Kubica είναι καλός ασθενής γιατί είναι οδηγός.

Οι γιατροί και οι φυσικοθεραπευτές είναι σαν τους μηχανικούς της Renault. Εργάζονται για την διόρθωση της μηχανής και για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει τον Πολωνό πως η αποκατάστασή του θα πάρει μήνες. Όπως βλέπουμε, το ξέρει και ο ίδιος. Ο 26χρονος έχει δείξει ότι δεν φοβάται στα δύσκολα και ας ελπίσουμε ότι θα είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα πίσω στην Formula 1, γιατί χωρίς αμφιβολία είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς του αθλήματος.

Μέχρι να επιστρέψει ο Kubica, τη θέση του στο cockpit της R31 θα πάρει ο Nick Heidfeld.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: BAY ISMOYO/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr