Brawn: Η νέα Mercedes δεν είναι κακό αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

Φαίνεται πως ούτε οι υπεύθυνοι της Mercedes δεν ξέρουν ποια είναι η απόδοση της W02. Ο Schumacher δήλωσε ότι στόχος της ομάδας για το 2011 είναι η μία νίκη, ο Haug πρώτα είπε ότι η Mercedes αυτή τη στιγμή δεν θα έμπαινε ούτε στην 10άδα και μετά ότι μπορεί να μας εκπλήξει και τώρα ο Brawn λέει ότι δεν είναι κακό αυτοκίνητο.

Θα έλεγα ότι είναι λογικό. Δεν θα είναι κακό αυτοκίνητο, αλλά φυσικά δεν ξέρουμε που είναι οι άλλοι. Στις τελευταίες δοκιμές στην Βαρκελώνη θα κοιτάξουμε το γυρολόγιο.

Στο γνωστό θέμα με τα ελαστικά αναφέρθηκε και ο Βρετανός, λέγοντας ότι θα επιτρέψουν στον Schumi να είναι πιο ανταγωνιστικός το 2011.

Εξακολουθεί να υπάρχει έλλειψη συγκριτικών στοιχείων. Αυτό που βλέπω είναι ότι ο Michael έχει πολλά κίνητρα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η Red Bull είναι δυνατή, η Ferrari και η Renault και εμείς φαίνεται να είμαστε καλά. Για τις άλλες θα μπορούσα μόνο να μαντέψω. Είναι δύσκολο να ποσοτικοποιήσω πόσο μεγάλο είναι το πλεονέκτημα της Red Bull. Δεν ξέρω τι βήματα εξέλιξης θα κάνουν μέχρι τον πρώτο αγώνα. Για μας θα είναι ένα μεγάλο βήμα.

Ο Brawn είπε ότι η Mercedes επέλεξε μια λύση για τις εξατμίσεις της, την οποία δεν έχει δει κάτι παρόμοιο σε κανέναν.

Μέχρι τώρα είχαμε την περσινή εξάτμιση. Η νέα λύση δεν είναι τόσο ακραία όσο της Renault ή της McLaren.

[Πηγή: motorsport | Photo copyright: ADAM JAN/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...