Haug: Ούτε στην 10άδα η νέα Mercedes !

Σχετικά άρθρα

Φαίνεται πως στην Mercedes ανησυχούν πολύ για την απόδοση της Mercedes W02. Τι και αν χθες ο Nico Rosberg έγραψε τον καλύτερο χρόνο. Ο Nobert Haug της Mercedes δηλώνει πως αν τώρα είχαμε αγώνα η Mercedes δεν θα μπορούσε να μπει ούτε στην 10άδα! Δηλαδή λίγο πολύ σαν πέρυσι. Για να μην πω και χειρότερα.

Αν είχαμε αγώνα σήμερα δεν θα ήμασταν στην πρώτη 10άδα. Ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή το μονοθέσιό μας δεν είναι αρκετά καλό για την πρώτη 10άδα, αλλά είχαμε προβλήματα θερμοκρασίας και ο Nico δεν χρησιμοποίησε το K.E.R.S. Το σχέδιό μας είναι να κλείσουμε ένα μεγάλο μέρος του χάσματος με ένα αεροδυναμικό πακέτο και να έχουμε ένα αρκετά καλό αυτοκίνητο για το βάθρο.

Σίγουρα θυμάσαι τις δηλώσεις του Michael Schumacher, που είπε ότι αν τα πράγματα πάνε καλά θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν μόλις μία νίκη μέσα στο 2011.

Το γερμανικό περιοδικό Auto Motor und Sport υπολογίζει πως η Mercedes W02 είναι κατά 1,5 (!) δευτερόλεπτο πιο αργή από την Red Bull RB7 σε κάθε γύρο σε προσομοίωση αγώνα. Μπορεί ο Haug να λέει ότι έχουν αεροδυναμικό πακέτο, όμως το ίδιο θα κάνουν και οι άλλες ομάδες, οπότε πόσο πραγματικά εύκολο είναι να κλείσει το χάσμα; Μάλλον όχι τόσο όσο ακούγεται.

[Πηγή: motorsport | Photo copyright: REUTERS/Daniel Munoz]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα