Ο Whitmarsh υπερασπίζεται την Pirelli

Σχετικά άρθρα

Τα ελαστικά της Pirelli έχουν δεχθεί πολλές κριτικές σχετικά με το πόσο γρήγορα χάνουν την απόδοσή τους. Τελευταία κριτική ήταν αυτή του Lewis Hamilton, που είπε ότι η Formula 1 θα χάσει μέρος από την ταχύτητά της με τα νέα ελαστικά.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της McLaren και της FOTA, Martin Whitmarsh υπερασπίζεται την ιταλική εταιρεία.

Διαμαρτυρόμαστε για την υψηλή φθορά, αλλά κανείς δεν λέει για το πολύ καλό κράτημα που έχουν όταν είναι φρέσκα. Η φθορά μπορεί να είναι μεγάλη επειδή και το κράτημα είναι μεγάλο όταν είναι καινούργια. Οι οδηγοί θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο τις εκφράσεις τους.

Είναι εύκολο να μπεις στον μηχανοκίνητο αθλητισμοί και να διαμαρτύρεσαι, αλλά εμείς θέλουμε περισσότερα pit stops και θέλουμε τα αυτοκίνητα να “παλεύουν” με τα ελαστικά σε διάφορες φάσεις. Αυτό είναι μέρος των αγώνων. Η Bridgestone ήταν πάντα ένας εξαιρετικός συνεργάτης, αλλά από την πλευρά μου στην FOTA έχω ακούσει αρκετές φορές για πίεση στα ελαστικά και για περισσότερο ρίσκο. Αλλά τώρα επικρίνουμε δημοσίως την φθορά τους.

Η δουλειά του προμηθευτή είναι δύσκολη, αφού κλήθηκαν να διαμορφώσουν την φθορά των ελαστικών για να κάνουν τους αγώνες που θεαματικούς.

[Πηγή: motorsport | Photo copyright: Clive Mason/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα