Στην παρουσίαση της McLaren MP4-26 ο Jenson Button είχε διαφορετική άποψη με τον team-mate του, Lewis Hamilton σχετικά με την ανταγωνιστικότητα του Michael Schumacher για το 2011. Ο Hamilton είχε δηλώσει πως ο πολυπρωταθλητής δεν θα είναι πολύ διαφορετικός φέτος σε σχέση με το κακό 2010. Αντίθετα, ο Button πίστευε πως ο Schumi θα είναι ανταγωνιστικός και φαίνεται πως συνεχίζει να υποστηρίζει αυτή την άποψη. Όταν ρωτήθηκε για το αν ο οδηγός της Mercedes GP έχει χάσει τον αγωνιστικό του ρυθμό, απάντησε:

Δεν συμφωνώ με όλα αυτά. Νομίζω δεν είναι ευχαριστημένος με το μονοθέσιο. Κοιτάξτε στα NASCAR. Θα δείτε ότι τρέχουν 50άρηδες και ακόμα σημειώνουν νίκες.

Η περσινή χρονιά του Πρωταθλητή του 2009 δεν είναι πολύ επιτυχημένη χρονιά, αφού τερμάτισε 5ος στην βαθμολογία. Ωστόσο, λέει ότι είναι πεινασμένος για να κατακτήσει και πάλι τον τίτλο.

Ο Vettel δεν πρέπει να είναι πιο πεινασμένος από εμένα. Είμαι πιο γυμνασμένος από ποτέ. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι είμαστε δυνατοί και ότι ο καθένας στην ομάδα είναι συγκεντρωμένος και έχει θετική ενέργεια.

Ο Βρετανός εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει δεσμό με το μοντέλο εσωρούχων, Jessica Michibata. Παρά το γεγονός ότι έχει κλείσει τα 31 δηλώνει πως δεν σκοπεύει να κάνει οικογένεια πριν εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

Όχι, όταν θα έχω παιδιά θα αλλάξει αρκετά η κατάστασή μου, αλλά όχι ακόμα. Αυτός είναι ένας λόγος που δεν θέλω να αποκτήσω παιδιά ενώ τρέχω σε αγώνες. Δεν αξίζει τον κίνδυνο. Επίσης, δεν έχεις αρκετό χρόνο για να περάσεις μαζί τους. Δεν φοβάμαι ακόμα. Θα σταματήσω όταν το κάνω. Αν αρχίσεις να αισθάνεσαι τον φόβο του να πιέζεις το αυτοκίνητο στο όριο, πρέπει να σταματήσεις.

[Πηγή: planetf1 | Photo copyright: REUTERS/Thomas Peter]