Vettel: Ενδιαφέρουσα και δύσκολη χρονιά το 2011

Σχετικά άρθρα

Όπως έχουμε αναλύσει και στους τεχνικούς κανονισμούς του 2011, αλλάζουν αρκετά στην Formula 1. Επανέρχεται το K.E.R.S, η πίσω πτέρυγα γίνεται κινούμενη, τα ελαστικά είναι νέα και η φθορά που παρουσιάζουν μεγαλύτερη και φυσικά για πρώτη φορά θα δούμε 20 αγώνες μέσα σε μία χρονιά. Ελπίζουμε όλα αυτά να κάνουν τη σεζόν ακόμα πιο συναρπαστική και ενδιαφέρουσα.

Αυτό πιστεύει και ο Sebastian Vettel, με τον Πρωταθλητή να δηλώνει ότι η φετινή χρονιά μόνο εύκολη δεν θα είναι. Μπορεί για πολλούς να είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, και λόγω της απόδοσης της Red Bull RB7, όμως ο Γερμανός δεν δίνει το χρίσμα τον εαυτό του.

Είναι αρχή και είναι πολύ δύσκολο να πω. Δεν έχω κάποιο πλεονέκτημα με το να έχω τον αριθμό “1” στο αυτοκίνητό μου. Προφανώς είναι ένα όμορφο συναίσθημα και σίγουρα ήταν μια μεγάλη επιτυχία και μια μεγάλη ανακούφιση για μένα την τελευταία σεζόν. Ας ελπίσουμε ότι αυτό με έχει κάνει λίγο πιο δυνατό, αλλά παρ’ όλα αυτά θα είναι μια μακρά, σκληρή και δύσκολη σεζόν.

Φαίνεται να έχουμε ένα καλό μονοθέσιο, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλάμε γι’ αυτό θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε. Έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές, πράγμα που μεταφράζεται σε πολλή δουλειά προσπαθώντας να είμαστε έτοιμοι στην αρχή της νέας χρονιάς.

Τώρα είμαστε πολύ απασχολημένοι με την προετοιμασία, και όλοι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό πακέτο. Ποτέ δεν έχεις κάνει πολλά για να είναι έτοιμο το μονοθέσιο. Τα ελαστικά είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι, αλλά και πάλι είναι τα ίδια για όλους.

Νομίζω ότι οι αγώνες θα αλλάξουν και ότι το να κάνουμε 1 ή και 2 pit stops θα είναι αδύνατο στην φάση που είμαστε, οπότε θέλουμε τουλάχιστον 3 ή 4 pit stops, πράγμα που θα δώσει περισσότερο ενδιαφέρον.

[Πηγή: planetf1 | Photo copyright: Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...