Brundle: Η MP4-26 είναι μια αποτυχία!

Σχετικά άρθρα

Δεν νομίζω να υπάρχει φίλος της McLaren που να νομίζει ότι η MP4-26 είναι το ταχύτερο μονοθέσιο αυτή τη στιγμή. Ο Jenson Button παραδέχθηκε ότι Red Bull και Ferrari είναι μπροστά από την βρετανική ομάδα, όμως οι Martin Brundle, David Coulthard και Eddie Jordan φοβούνται ότι η MP4-26 δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική.

Ο πρώην οδηγός και κύριος σχολιαστής του BBC για τα GP, Martin Brundle, δήλωσε:

Είδα την McLaren στην πίστα πριν από μία εβδομάδα και είναι χάλια! Δεν επιβραδύνει, δεν στρίβει και δεν μπορεί να μεταφέρει ομαλά την δύναμή του. Ο Lewis φαινόταν σαν να βλέπει τη θάλασσα. Προφανώς έχουν μεγάλο θέμα.

Ο πρώην οδηγός της βρετανικής ομάδας, David Coulthard, τόνισε ότι οι τεχνικοί του Woking πρέπει να βρούνε λύση στο πρόβλημα.

Εάν το αυτοκίνητο σου δεν είναι γρήγορο από την αρχή, υπάρχει πρόβλημα. Μέχρι να καταφέρεις να βρεις λύσεις, οι άλλοι θα έχουν δημιουργήσει 2 ή και 3 πακέτα αναβαθμίσεις.

Ο Eddie Jordan είναι γνωστός για τον τρόπο που λέει την άποψή του. Ο 63χρονος δεν φοβάται να εκφράσει την γνώμη του, και τώρα λέει για την ομάδα του Woking:

Έχω ένα πραγματικό πρόβλημα με την McLaren με όλο αυτό το πρόγραμμα. Πού είναι η πρόοδος στην σκέψη; Πού είναι η εξέλιξη; Ο Adrian Newey δεν κάνει τέτοια. Δεν υπάρχουν κορυφαίες ομάδες που να τα κάνουν αυτά. Οι οδηγοί της ομάδας είναι πολύ δυσαρεστημένοι. Μάλλον χρειάζονται ένα νέο αυτοκίνητο σε αυτό το αρχικό στάδιο. Το έχει ξανακάνει αυτό η McLaren. Όλα αυτά ήταν πολύ ωραία στην εποχή του David, όταν υπήρχε μια ομάδα δοκιμών, οι οδηγοί και όλη η υποστήριξη είναι πάντα από πίσω σου και αυτός είναι ο λόγος που η McLaren και η Ferrari ήταν πάντα δυνατές, αλλά λυπάμαι, αυτό δεν είναι πλέον δυνατό και το αποτέλεσμα είναι να υποφέρει.

Δεν νομίζω τα πράγματα να είναι τόσο τραγικά για την McLaren. Σίγουρα, η MP4-26 δεν είναι το ταχύτερο μονοθέσιο, αλλά σύμφωνα με τους Lewis Hamilton και Jenson Button έχει πολύ καλή αίσθηση και αυτό είναι πολύ βασικό για να μπορέσει να πιέσει ένας οδηγός. Μέσα από την McLaren λένε ότι αυτό που λείπει από το βρετανικό μονοθέσιο είναι η κάθετη δύναμη. Αυτή σίγουρα μπορεί να βρεθεί μέσα από αεροδυναμικές αναβαθμίσεις, όμως κανείς δεν ξέρει πόσο χρόνο θα πάρει.

[Πηγή: crash]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...