BMW 5 Series GT Trussardi

Σχετικά άρθρα

Έχει γίνει μόδα τελευταία, αυτοκινητοβιομηχανίες να συνεργάζονται με οίκους μόδας. Μετά τον Karl Lagerfeld με την VW και τον Gucci την Fiat, αυτή τη φορά σειρά είχε η BMW να συνεργαστεί με τον Ιταλικό οίκο Trussardi για να δημιουργήσουν μια περιορισμένη έκδοση της 5 Series GT ώστε να εορτάσουν τα 100στα γενέθλια του Ιταλικού οίκου.

Η BMW 5 Series GT Trussardi έχει εμπνευστεί από τον κόσμο του δέρματος και των γαντιών και εξωτερικά είναι βαμμένη σε ένα νέο καφέ μεταλλικό χρώμα (Heraldic Brow) και διαθέτει γκρι διακοσμητικά. Φορά ζάντες 20″ με ελαστικά 245/40 μπροστά και 275/35 πίσω ενώ τα λογότυπα του οίκου βρίσκονται στα μπροστά φτερά.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι μπεζ δερμάτινες επενδύσεις με αντίθετες ραφές ενώ και εδώ κάνει την εμφάνιση του το λογότυπου του οίκου στα προσκέφαλα των καθισμάτων και στην κεντρική κονσόλα.

Η έκδοση θα είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις 530d, 535d, 535i και 550i. Οι δύο πρώτες τροφοδοτούνται από έναν 3.0λιτρο turbo πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 245 και 300 ίππων αντίστοιχα. Η έκδοση 535i διαθέτει έναν 3.0λιτρο turbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 306 ίππων με την κορυφαία έκδοση 550i να φορά τον 4.4 λίτρων V8 turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 407 ίππων.

Το κάθε αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί με ειδική παραγγελία και έτσι ο χρόνος παράδοσης του θα ανέρχεται στις 6 εβδομάδες. Σε ότι αφορά την τιμή του αυτή δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

[Πηγή: BMW]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...