Η Mercedes παρουσιάζει σήμερα όλα τα μέρη του νέου αεροδυναμικού πακέτου και ο Ross Brawn, πρόεδρος της γερμανικής ομάδας, πιστεύει ότι αυτό θα γεφυρώσει σε κάποιο βαθμό το -όχι και τόσο μικρό- χάσμα που χωρίζει την W02 από την RB7. Το νέο πακέτο περιλαμβάνει νέα εμπρός πτέρυγα, νέο πάτωμα και νέα διάταξη των εξατμίσεων.

Ο Βρετανός δήλωσε, με μεγάλη δόση αισιοδοξίας, ότι η Mercedes θα φτάσει σε απόδοση την κορυφαία, αυτή τη στιγμή, Red Bull κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Νομίζω πως η Red Bull θα ξεκινήσει σε αρκετά δυνατή θέση αυτή τη χρονιά. Η πρόβλεψή μου αυτή τη στιγμή είναι ότι θα κερδίσουμε αγώνες. Δεν νομίζω ότι είναι ανέφικτο. Τα πράγματα αλλάζουν αρκετά γρήγορα στην Formula 1. Όταν δεν είσαι το σημείο αναφοράς δουλεύεις λίγο πιο σκληρά και ίσως είσαι λίγο πιο τολμηρός και επιθετικός σε αυτό που κάνεις. Γι’ αυτό η κυριαρχία μιας ομάδας δεν διαρκεί για πάντα, λόγω της φυσικής συντηρητικότητας της. Αλλά στην προσπάθεια να πιάσεις κάποιον μπορεί να σκοντάψεις, και αυτό είναι όλη η γοητεία στο χώρο μας.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Mark Thompson/Getty Images]