Σε Conn-X TV και ALPHA η Formula 1 το 2011

Σχετικά άρθρα

Πέρυσι, ο ALPHA απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τους αγώνες της Formula 1. Πρόσεξε, μόνο για τους αγώνες. Τώρα αν αναρωτιέσαι γιατί μετέδιδε και τις κατατακτήριες, θα σου πω, επειδή δεν υπήρχε κανένα άλλο κανάλι που ήθελε να αγοράσει τα δικαιώματα γι’ αυτές. Έλα όμως που φέτος βρέθηκε. Και δυστυχώς δεν είναι ελεύθερο, αλλά συνδρομητικό κανάλι. Είναι το Conn-X TV.

Το κανάλι του ΟΤΕ εξασφάλισε τα δικαιώματα για τα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής (FP1, FP2), τα πρωινά δοκιμαστικά του Σαββάτου (FP3) και φυσικά τις κατατακτήριες δοκιμές. Το κανάλι της Κάντζας θα μεταδίδει ένα μέρος των κατατακτηρίων, λογικά πριν από τους αγώνες της Κυριακής. Οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ALPHA.

Κάτι μου λέει πως η είδηση δεν θα αρέσει σε πολλούς. Και ‘γω είμαι μέσα σε αυτούς. Το πρώτο Grand Prix της χρονιάς θα γίνει στις 25-27 Μαρτίου στο Albert Park, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

[Photo copyright: Malcolm Griffiths/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...