Προσπαθούν να κάνουν “ταύρο” τον Hamilton;

Σχετικά άρθρα

Φαίνεται πως ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull, Christian Horner, έχει την 6η αίσθηση. Γιατί το λέω αυτό; Ο Βρετανός προειδοποιεί ότι ο Lewis Hamilton δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλη μια κακή χρονιά με την McLaren. Μήπως όμως ο Horner θέλει έναν ακόμα κορυφαίο οδηγό στην ομάδα του; Μπορεί να δηλώνει ότι δεν προσπαθούν να τον φέρουν στην ομάδα τους, αλλά στάζει μέλι για τον “Billion Dollar Man”.

Ο Lewis είναι ένας εξαιρετικός οδηγός. Είναι πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής. Είναι ένας από τους καλύτερους αυτή τη στιγμή. Και δεν θα είναι χαρούμενος αν έχει ακόμα μια άγονη σεζόν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι προσπαθούμε να τον φέρουμε στην ομάδα μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους οδηγούς που έχουμε.

Θα μπορούσε όμως μια πρωταθλήτρια ομάδα να χειριστεί ένα οδηγικό δίδυμο Hamilton-Vettel; Πρόσφατα ο Seb ανανέωσε το συμβόλαιό του με την RBR μέχρι και το 2014. Και οι 2 έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες. Και σίγουρα με το ταχύτερο μονοθέσιο θέλουν μόνο το πρωτάθλημα. Ο Horner απαντάει:

Είναι σίγουρο ότι θα είμαστε απασχολημένοι με την εταιρική σχέση, αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω, γιατί πάντα ψάχνω τους καλύτερους οδηγούς για την ομάδα μου.

Το συμβόλαιο του Lewis με τη McLaren λήγει στο τέλος του 2012. Το θέμα είναι ότι κανείς δεν έχει ρωτήσει τον Hamilton. O Βρετανός βρίσκεται από τα 13 του στην οικογένεια της McLaren. Ο Ron Dennis έδινε χρήματα στην οικογένειά του, γιατί μόνο πλουσιοπάροχα δεν ζούσαν. Ο Hamilton έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θέλει να μείνει για πάντα στη McLaren, γιατί κακά τα ψέματα είναι μια ομάδα δεν έχει κάνει λίγα γι’ αυτόν.

Ο Horner δηλώνει πως θέλει τους καλύτερους οδηγούς για την ομάδα του. Τι θα γίνει όμως αν φέρει έναν καλύτερο (κατ’ εμέ) οδηγό από τον Vettel; Πως θα αντιδράσει ο Vettel που θέλει να είναι ο πρώτος οδηγός μιας ομάδας; Ξέρει καλά τις ικανότητες του Hamilton και δεν νομίζω να θέλει για team-mate του έναν τόσο καλό και επιθετικό οδηγό. Θα υπάρξει αντίδραση από την πλευρά του Hamilton ή της McLaren; Θα χαλάσει το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας του Woking ή απλά δεν θα αντιδράσουν ξέροντας ότι υπάρχει αμοιβαίος έρωτας;

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: KARIM SAHIB/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...