Το 2010 πήρε το πρωτάθλημα έχοντας στα χέρια του το ταχύτερο μονοθέσιο του grid. H Red Bull έχει γίνει μία από τις κορυφαίες ομάδες του grid αυτή τη στιγμή και ο Vettel δεν βλέπει το λόγο να φύγει από αυτήν. Σήμερα ο Πρωταθλητής του 2010 επέκτεινε το συμβόλαιό του με την αυστριακή ομάδα μέχρι το τέλος του 2014. Ο Γερμανός δήλωσε για την επέκταση της συμφωνίας:

Ο λόγος που θέλω να μείνω μέχρι το 2014 στην Red Bull είναι ότι νιώθω πολύ άνετα στην ομάδα. Είμαι περήφανος που είμαι μέρος της ομάδας και είμαι περήφανος για όσα έχουμε πετύχει και για όσα θα πετύχουμε μαζί στο μέλλον.

Ο Seb έχει στην υποστήριξη της RBR από το 1998. Ο Γερμανός έχει αποφοιτήσει από την Red Bull Junior Team. Το 2011 θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει και πάλι το παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς η RB7 δείχνει να είναι ένα πανίσχυρο μονοθέσιο.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

VETTEL EXTENDS CONTRACT WITH RED BULL

Red Bull announces today that it has extended its agreement with Sebastian Vettel – meaning the current World Champion will remain with Red Bull Racing until the end of 2014.

Having been supported by Red Bull since 1998, Sebastian is a graduate of the Red Bull Junior Team. In 2008 he became the youngest-ever driver to win a grand prix and last year became the youngest-ever FIA Formula One Drivers’ World Champion.

[/learn_more]

[Πηγή: Red Bull Racing | Photo copyright: Paul Gilham/Getty Images]