Renderings: Alfa Romeo 4C Spider

Σχετικά άρθρα

H Alfa Romeo 4C Concept ήρθε στη Γενεύη και έκανε τους πάντες να μείνουν με ανοικτό το στόμα. Απίστευτη σχεδίαση, εκπληκτικές αναλογίες και τεχνικά χαρακτηριστικά σχεδόν supercar. Και όλα αυτά θα περάσουν στη παραγωγή το 2012. Το GMotors ετοίμασε μερικά σχέδια για το πως θα είναι η ανοικτή Spider έκδοση της, η οποία φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο. Αν η απήχηση θα είναι η ίδια με την κλειστή έκδοση τότε η Alfa Romeo θα την περάσει και αυτή στη παραγωγή.

Τα rendering που βλέπεις είναι του Theophilus Chin και μας δείχνει πως μπορεί να είναι η ανοικτή 4C.

Να θυμίσω ότι η Alfa Romeo 4C Concept είναι ένα διθέσιο sport coupe με τον τετρακύλινδρο TBi 1750 MultiAir turbo κινητήρα, να είναι τοποθετημένος στο κέντρο και την κίνηση να μεταδίδεται στον πίσω άξονα μέσω του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη TCT. Είναι κατασκευασμένη από carbon και αλουμίνιο, ζυγίζει 850 κιλά και αποδίδει 200 άλογα. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Το μήκος της είναι 4 μέτρα ενώ το μεταξόνιο αγγίζει τα 2.4 μέτρα. Έχει αναλογία 4 κιλών ανά ίππο και φορά μια σοφιστικέ ανάρτηση μπροστά με γόνατα MacPherson πίσω και έχει αναλογία βάρους 40% μπροστά και 60 % πίσω.

To VW Group φαίνεται ότι του άρεσε η 4C και ήδη έχει αφήσει να κυκλοφορήσει ότι άμα ποτέ αποκτήσει την Alfa Romeo θα φορέσει στην 4C τετρακύλιδρο κινητήρα της Porsche.

[Πηγή: GMotors]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr