Μπορεί να έχει κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα στα 23 του, όμως ο Lewis Hamilton θέλει πολλούς ακόμα τίτλους για να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους οδηγούς της γενιάς του. Ο 26χρονος ξέρει καλύτερα από τον καθένα τις οδηγικές του ικανότητες, ωστόσο, μπαίνει στο 2011 ως αουτσάιντερ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, με τον Sebastian Vettel να είναι το φαβορί και τον Fernando Alonso να ακολουθεί.

Ο “Billion Dollar Man” δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος στη McLaren και αυτό είναι ίσως μια απάντηση στα λεγόμενα του Christian Horner γι’ αυτόν.

Δεν είμαι εδώ για να τρέξω 10 χρόνια και να κερδίσω μόνο 1 ή 2 παγκόσμια πρωταθλήματα. Θέλω να είμαι ένας από τους πιο επιτυχημένους οδηγούς αυτής της γενιάς, έτσι θέλω να κερδίσω περισσότερα παγκόσμια πρωταθλήματα και νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσεις να κερδίζεις για να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι οι άνθρωποι ξέρουν ότι είσαι ο καλύτερος. Δεν μπορώ να πω καθαρά ότι οι άνθρωποι λένε ότι “είναι ο καλύτερος στον κόσμο”. Έχω μόνο 4 χρόνια εδώ, γι’ αυτό έχουμε πολλά περισσότερα να κάνουμε.

Κοιτάξτε την ιστορία της McLaren. Είναι μια απίστευτη ομάδα. Δεν έχω πάει σε άλλα εργοστάσια, αλλά η McLaren έχει μερικούς από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τους οδηγούς είναι φανταστικός. Είναι εξαιρετικό μέρος να δουλεύεις και αισθάνομαι προνομιούχος που είμαι μέρος αυτή της ομάδας. Είναι μαχητές και είμαι και ‘γω μαχητής.


[Πηγή: planetf1 | Photo copyright: Paul Gilham/Getty Images]