Η BMW έδωσε ένα νέο promo video στο οποίο δείχνει τη νέα Σειρά 3 να δοκιμάζεται στην “Death Valey” της Καλιφόρνια, στο ζεστότερο μέρος του πλανήτη, εκεί όπου η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει έως και τους 55 βαθμούς Κελσίου. Μην περιμένεις να δεις πολλά πλάνα της αφού βλέπουμε μόνο λίγο το καμουφλαρισμένο εξωτερικό της αλλά και το εσωτερικό το οποίο φαίνεται ότι είναι παρόμοιο με αυτό της νέας X3.

H ανανεωμένη Σειρά 3 θα είναι λίγο μεγαλύτερη σε διαστάσεις από το παρόν μοντέλο και στιλιστικά θα μιμείται τον σχεδιασμό της Σειράς 5. Μηχανικά η ανανεωμένη Σειρά 3 θα είναι διαθέσιμη εκτός των άλλων, με έναν turbo 1600αρη 150 ίππων, με τον 2.0-λιτρο turbo των 245 ίππων αλλά και με έναν 3.0-λιτρο εξακύλινδρο σε σειρά απόδοσης 306 ίππων. Τέλος θα είναι διαθέσιμη και σε υβριδική έκδοση η οποία θα συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα με έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα 40 kW (54 ίππων).

Έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη τον Σεπτέμβριο με τις πωλήσεις να ξεκινούν είτε στα τέλη του 2011 είτε στις αρχές του 2012.

[Πηγή: BMW]