H Fiat θα χάνει $10.000 από κάθε Fiat 500 EV

Σχετικά άρθρα

Ο CEO της Fiat, Sergio Marchionne σε συνέντευξη του στο Automotive News δήλωσε ότι η Fiat θα χάνει περίπου $10.000 από κάθε ένα 500 EV που θα πουλά στο μέλλον. Συγκεκριμένα ο Marchionne δήλωσε:

Τα οικονομικά των EV πολύ απλά δεν “λειτουργούν”. Από το 500 EV όταν θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του τον επόμενο χρόνο στην Αμερική, θα χάνουμε περίπου $10.000 παρά το ότι η τιμή του θα είναι τριπλάσια από το απλό μοντέλο.

Αν σκεφτείς ότι το Fiat 500 πωλείται στην Αμερική γύρω στις $15.500 τότε η έκδοση ΕV θα πωλείται $46.500, $13.720 περισσότερα σε σχέση με το Nissan Leaf. Θα σκέφτεσαι γιατί τότε η Fiat να προχωρήσει στη κατασκευή του; Θα σου απαντήσω ότι η Fiat έχει δεσμευτεί με την Αμερικάνικη κυβέρνηση να παρουσιάσει μοντέλα μηδενικών εκπομπών και έτσι πρέπει να να βγάλει στη παραγωγή τέτοια μοντέλα.

[Πηγή: AutoNews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...