Haug: Βελτίωση στην πίστα και όχι στα λόγια

Σχετικά άρθρα

Σίγουρα ο αγώνας της Αυστραλίας δεν ήταν καλός για την Mercedes. Η γερμανική ομάδα είδε και τα δύο της μονοθέσια να εγκαταλείπουν τον αγώνα, αλλά και πάλι ο ρυθμός τους απείχε πολύ από τους κορυφαίους συνδυασμούς. Στόχος των Γερμανών είναι η άμεση βελτίωση, αλλά αυτό πρέπει να το δούμε στην πράξη και όχι στη θεωρία, σύμφωνα με τον Norbert Haug, αγωνιστικό διευθυντή της Mercedes GP.

Θέλουμε να βελτιωθούμε. Αυτό πρέπει να γίνει στην πίστα και όχι με τα λόγια. Ο Nico και ο Michael ήταν κοντά στις δοκιμές. Και ο Michael ήταν ένα δέκατο από την 10άδα στη Μελβούρνη. Ο Nico δεν έχει να κρύψει τίποτα από κανέναν οδηγό και κατά τη γνώμη μου θα είναι ένας σοβαρός αντίπαλος για κάθε ανταγωνιστή.

Ο Γερμανός αναφέρθηκε και στην Red Bull, λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή είναι το πρότυπό για κάθε ομάδα. Ωστόσο, ξέρει πως η απόσταση από την αυστριακή ομάδα είναι μεγάλη, και πρέπει να κοιτάξουν πρώτα τον εαυτό τους.

Ο νικητής του τελευταίου αγώνα είναι πάντα πρότυπο για τους άλλους. Όμως, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας απόδοση. Η πρώτη θέση μπορεί να αλλάξει στο μέλλον, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν. Το μόνο σταθερό στην Formula 1 είναι ότι τα πάντα αλλάζουν. Η πίεση είναι μέρος της συμμετοχής στην Formula 1.

Οι μηχανικοί της Mercedes GP έχουν πολλή δουλειά, καταρχήν για να ξεκλειδώσουν την υπάρχουσα απόδοση της W02 και στη συνέχεια για να τη βελτιώσουν. Πρέπει όμως να το κάνουν γρήγορα γιατί καμία κορυφαία ομάδα δεν περιμένει τις υπόλοιπες. Πέρυσι δεν το έκανε, μπορεί να το κάνει φέτος;

 

[Πηγή: yallaf1 | Photo copyright: Mercedes GP]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...