Η McLaren θα έχει νέες αναβαθμίσεις στην Κίνα

Σχετικά άρθρα

Στις κατατακτήριες της Μαλαισίας η McLaren ήταν πολύ κοντά στην Red Bull. Στον αγώνα ο ρυθμός της RB7 ήταν καλύτερος από αυτόν της MP4-26, και οι μηχανικοί του Woking εργάζονται σκληρά για να καλύψουν την διαφορά που τους χωρίζει από την αυστριακή ομάδα. Ο πρόεδρος της βρετανικής ομάδας δηλώνει ότι στο Grand Prix της Κίνας αυτό το 3ήμερο η McLaren θα έχει κάποιες επιπλέον αναβαθμίσεις, τις οποίες θα δοκιμάσει την Παρασκευή στα ελεύθερα δοκιμαστικά.

Αυτές οι αναβαθμίσεις δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν στον προσεχή αγώνα. Μπορεί να γίνουν μέρος της MP4-26 στους επόμενους αγώνες. Αυτό εξηγεί και ο Martin Whitmarsh:

Ερχόμαστε ακριβώς μία εβδομάδα μετά από την Μαλαισία και είναι απαραίτητο να διατηρήσουμε την ώθηση του αναπτυξιακού μας προγράμματος, με στόχο τη γεφύρωση του χάσματος από την κορυφή.

Για να γίνει αυτό, θα ξοδέψουμε την Παρασκευή στην αξιολόγηση νέων κομματιών, παράλληλα με την στρατηγική των ελαστικών και το set-up. Έχουμε μια σειρά από νέες αναβαθμίσεις που θα αξιολογήσουμε την Παρασκευή, είτε για την ενσωμάτωσή τους στο πρόγραμμά μας για την Shanghai, είτε για τη μακροπρόθεσμη αναπτυξιακή στρατηγική μας.

Για τον αγώνα, ξέρουμε ότι πρέπει να αυξήσουμε την πίεσή μας. Θα μπούμε στην πίστα την Παρασκευή, διατηρώντας την ταχύτητά μας και το Σάββατο, έχοντας την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για τη νίκη την Κυριακή.

[Πηγή: McLaren | Photo copyright: Vodafone McLaren Mercedes/hoch-zwei.net]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...