Πως ένα video με το σπασμένο τιμόνι του Cruze, οδήγησε την General Motors σε ανάκληση 2.500 αυτοκινήτων

Σχετικά άρθρα

Αυτό το video ίσως είναι η απόδειξη πως κάποιος άνθρωπος απλά με ένα κινητό μπορεί να κάνει μια εταιρία να καλέσει πρόγραμμα ανάκλησης σε περισσότερα από 2.500 αυτοκίνητα. Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το video, είναι ο ιδιοκτήτης ενός ολοκαίνουργιου Chevrolet Cruze με μόλις 1.609 μίλια στο κοντέρ (2.589 χλμ). Δυστυχώς για αυτόν, ενώ ταξίδευε με περίπου 105 χλμ/ώρα είδε το τιμόνι να φεύγει από την θέση του ενώ βρισκόταν πάνω σε ένα δρόμο της Μασαχουσέτης. Μέσα στο αυτοκίνητο εκείνη την στιγμή βρισκόταν 4 άτομα με τον οδηγό να σταματά το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Αυτό οδήγησε την General Motors να καλέσει πρόγραμμα ανάκλησης σε περισσότερα από 2.500 Cruze σε Αμερική και Καναδά. Ευτυχώς για την GM, τα περισσότερα από αυτά τα αυτοκίνητα, βρισκόταν ακόμη στο εργοστάσιο του Οχάιο με την GM να ανακοινώνει ότι δεν βρήκε άλλο αυτοκίνητο με παρόμοιο πρόβλημα στην βίδα του τιμονιού.

[Πηγή: Jalopnik]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...