Hamilton: Η αφοσίωση έχει τα όρια της

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton αφήνει ένα παραθυράκι σχετικά με την παραμονή του στη McLaren για όλη του την καριέρα. Ο Βρετανός είπε ότι θέλει να μείνει στην ομάδα που τον ανέδειξε, είναι χαρούμενος σε αυτή και ότι προς το παρόν δεν έχει κάποια σχέδια στο μυαλό του. Ο Martin Whitmarsh, πρόεδρος της McLaren, υπογράμμισε ότι η ομάδα του θέλει να κρατήσει για πολλά χρόνια τον “Billion Dollar Man” και γιατί όχι μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας.

Ο 26χρονος είναι ο πιο πιστός οδηγός όλων των εποχών, αφού έχει τρέξει 73 αγώνες, χωρίς να αλλάξει κάποια ομάδα. Ο Πρωταθλητής του 2008 δήλωσε σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα του Woking:

Είμαι μόνο για λίγο στη Formula 1 και θέλω να είμαι ανταγωνιστικός. Θέλω να κερδίσω πρωταθλήματα. Αν είσαι σε αρκετά καλή θέση και είσαι χαρούμενος, δεν χρειάζεται να πας πουθενά. Πάντα απολάμβανα τους αγώνες και θα ήθελα να συνεχίσω, αλλά στο τέλος της χρονιάς πρέπει να εκτιμήσεις ποια είναι η θέση σου και τι έχει συμβεί. Η αφοσίωση έχει σίγουρα τα όριά της. Για να είμαι ειλικρινής, δεν σχεδιάζω τίποτα. Φαντάζομαι τον εαυτό μου να κερδίζει παγκόσμια πρωταθλήματα και να κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίσω παγκόσμια πρωταθλήματα.

[Πηγή: espnf1 | Photo copyright: Vodafone McLaren Mercedes/HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...