Motore Centrale R230, πισωκίνητο Fiat 500 με 230 και 280 άλογα

Σχετικά άρθρα

Ο Ιταλικός βελτιωτικός οίκος, Aznom μαζί με την Lucarelli-Monza έκαναν το Fiat 500 Abarth, κεντρομήχανο και το παρουσίασαν στην έκθεση Top Marques Monaco. Το ονόμασαν Motore Centrale R230 και όπως καταλαβαίνεις αποδίδει 230 άλογα με 330 Nm ροπής. Ζυγίζει μόλις 900 κιλά με την κίνηση να μεταφέρεται αποκλειστικά στον πίσω άξονα.

Ο 1400αρης τετρακύλινδρος κινητήρας και η μπαταρία έχουν τοποθετηθεί πίσω από τα καθίσματα των μπροστά επιβατών. Τοποθετήθηκε επίσης νέα ανάρτηση της Bilstein, μεγαλύτερα φρένα με δίσκους 335 mm μπροστά και 305 mm πίσω και semi-slick ελαστικά της Kumho.

Για τους ανύσηχους οδηγούς που λατρεύουν τις πίστες, το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο και σε “track version”, που ονομάζεται Pista. Ο κινητήρας στην έκδοση αυτή αποδίδει 280 άλογα και το 500αράκι φορά επιπλέον roll-cage, πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Η Aznom ευελπιστεί να πουλά 30 Motore Centrale R230 τον χρόνο. Ωστόσο οι τιμές του δεν ανακοινώθηκαν.


[Πηγή: Autoblog.nl]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...