Video: H Kylie Minogue σε διαφήμιση του Volkswagen Golf Cabriolet

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen διάλεξε την διάσημη τραγουδίστρια Kylie Minogue για την πρώτη διαφήμιση του Golf Cabriolet. Enjoy the summer μας λέει η Minogue με την Volkswagen να ανακοινώνει ένα διαγωνισμό που καλεί τους fans της να δώσουν την καλύτερη καλοκαιρινή ευχή. Η πιο εμπνευσμένη θα κερδίσει ένα ταξίδι μιας εβδομάδας στις Κάνες στη Γαλλική Ριβιέρα δοκιμάζοντας το Golf Cabriolet.

Να θυμίσω ότι η παραγωγή του Golf Gabriolet έχει ξεκινήσει στο εργοστάσιο του Osnabruck και το ανοικτό Golf διαθέτει ηλεκτρο-υδραυλική μαλακή οροφή που ανοίγει σε 9.5 δευτερόλεπτα, κινούμενο ακόμη και με 30 χλμ/ώρα, και μπορεί να μεταφέρει 4 επιβάτες. Μηχανικά είναι διαθέσιμο με 4 TSI και 1 TDI κινητήρες απόδοσης από 105 έως και 210 ίππων. Ο πετρελαιοκινητήρας είναι ο 1600αρης TDI απόδοσης 105 ίππων ο οποίος χάρη στην τεχνολογία BlueMotion χρειάζεται 4.4 λίτρα/100 χλμ. Από πλευράς κιβωτίων υπάρχει τόσο το 6-τάχυτο χειροκίνητο όσο και οι δύο εκδόσεις 6 και 7 σχέσεων του αυτόματου DSG.

http://www.youtube.com/watch?v=Ul-KRBhJAaA

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...