Η Apple απαγορεύει τις εφαρμογές με DUI σημεία ελέγχου

Σχετικά άρθρα

Όλοι όσοι έχετε iPhone πλέον δεν θα μπορείτε να έχετε εφαρμογές που διαθέτουν DUI σημεία ελέγχου για τον λόγο ότι η Apple ανακοίνωσε ότι πλέον κάθε εφαρμογή που περιέχει DUI σημεία ελέγχου δεν θα γίνεται δεκτή στο App Store.

Στους όρους χρήσης, στο Τμήμα 22.8 αναφέρει:

Εφαρμογές οι οποίες περιλαμβάνουν DUI σημεία ελέγχου τα οποία δεν έχουν δημοσιευθεί από υπηρεσίες επιβολής του νόμου, ή ενθαρρύνει και επιτρέπει την οδήγηση υπό μέθη, θα απορρίπτονται.

Οι εφαρμογές αυτές προσφέρουν μια βάση δεδομένων στην οποία μπορεί ο οποιοσδήποτε να προσθέσει σημεία ελέγχου της αστυνομίας στους δρόμους, όπως μπλόκα, κάμερες κτλ. Στην Αμερική είχε προκληθεί αρκετά μεγάλος ντόρος για το θέμα αυτό, με την Αμερικάνικη Γερουσία να είχε ζητήσει από την Apple, την Googgle και την RIM να αφαιρέσουν όλες αυτές τις εφαρμογές.

Στο App Store πάντως, υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες τέτοιες εφαρμογές. Μένει να δούμε τι θα κάνει με αυτές η Apple, αν και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αφαιρεθούν και αυτές.

[Πηγή: Apple]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...