Δύο Καζακστανοί θέλησαν κλέψουν λίγο την ηλιθιότητα του Borat και αποφάσισαν να βάλουν ένα Mazda 626 μέσα σε ένα Mercedes Sprinte. Η Γερμανική αστυνομία σταμάτησε το λευκό Mercedes Sprinter πάνω στην Autobahn για τον λόγο ότι η πίσω πόρτα δεν ήταν καλά κλεισμένη. Δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για ποιον λόγο η πόρτα του Sprinter δεν έκλεινε, αλλά μόλις το σταμάτησαν βρέθηκαν απέναντι σε αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία.

Οι δύο Καζακστάνοί τι λες να είπαν στους αστυνομικούς; Ότι αγόρασαν το Mazda 626 από την Γερμανία και επειδή δεν είχανε χρήματα ούτε για κουτσαδόρο, ούτε για βενζίνες και διόδια, αποφάσισαν να μεταφέρουν το 626 στην χώρα τους, μέσα στο βανάκι! Μάλιστα δήλωσαν ότι δεν κατάλαβαν τον λόγο που τους σταμάτησε η αστυνομία αφού πίστευαν ότι είχανε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας. Μάλιστα για να χωρέσει έβγαλαν το κάθισμα του συνοδηγού με τον μπροστά προφυλακτήρα να βρίσκεται μερικά εκατοστά μακριά από το ταμπλό!

Το παράδοξο είναι ότι το Mazda δεν έχει την παραμικρή γρατσουνιά! Είναι σημασίας άξιο πως κατάφεραν και χώρεσαν μέσα στο Sprinter το αυτοκίνητο με τέτοιο τρόπο χωρίς αυτό να γρατσουνιστεί. Η αστυνομία από την μεριά της δήλωσε ότι τους σταμάτησε για τον λόγο ότι η μεταφορά του αυτοκινήτου θα έπρεπε να γίνει με ενδεδειγμένα μέσα και όχι μέσα στο Sprinter.

[Πηγή: Spiegel]