Ο κύκλος ζωής της τωρινής γενιάς BMW 3-Series (E90) θα σταματήσει τον προσεχή Οκτώβριο αλλά η BMW συνεχίζει το παιχνίδι της παρουσίασης ειδικών εκδόσεων ώστε να κρατήσει τις πωλήσεις της σε ικανοποιητικά επίπεδα προτού παρουσιάσει τη νέα γενιά F30. Μέχρι στιγμής έχουμε δει τις ειδικές εκδόσεις τη M3 CRT και Frozen Black Edition οι οποίες έχουνε γίνει sold out, τα 3-Series M Sport and Edition Exclusive και σε αυτά ήρθε να προστεθεί και το πακέτο Performance Edition για την 335i.

Η ανακοίνωση της έγινε κατά την διάρκεια του BMWNA Sales Roundtable Broadcast και μηχανικά θα αποδίδει 20 άλογα παραπάνω από την απλή 335is, φτάνοντας πλέον τα 326 άλογα. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 5.4 δευτερόλεπτα, 0.2 δευτ. γρηγορότερα από την στάνταρ 335i και στιλιστικά θα διαθέτει μαύρη γρίλια, μαύρες εισαγωγές στα φτερά και σηματάκι Performance Edition.

Το πακέτο θα είναι διαθέσιμο και σε κάθε αντιπρόσωπο με κόστος $550 (€385) με τον κάθε ιδιοκτήτη μιας BMW 335i να μπορεί να αναβαθμίσει το αυτοκίνητο του με την μόνη προϋπόθεση να διαθέτει το M-Sport πακέτο.

[Πηγή: BMW | Via: e90post]