Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας έρχεται από τη Γερμανία και τα headquarters της BMW όπου μας πληροφορούν ότι η παραγωγή του μοντέλου της 3-Series που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις αντιπροσωπείες, θα σταματήσει τον Οκτώβρη που μας έρχεται. Ε και; Λογικό δεν ήταν; Αφού ξέρουμε ήδη ότι η νέα “τριάρα” θα κατακλύσει τις αντιπροσωπείες του χρόνου την άνοιξη. Λογικό δεν ήταν να σταματήσει η παραγωγή της παλιάς στο τέλος του τρέχοντος έτους; Hellooooo.

Κάτι όμως μου λέει ότι θες να μάθεις περισσότερα για το καινούριο μοντέλο πριν τρέξεις στην αντιπροσωπεία για να αγοράσεις το παλιό. Στην επόμενη λοιπόν γενιά της τριάρας οι Βαυαροι σκέφτονται να χώσουν ότι λογής μοτέρι χωράει ο νους σου. Μια πλήρη σειρά από τουρμπάτα καθώς και εξακύλινδρα, τετρακύλινδρα ακόμη και τρικύλινδρα. Φυσικά δε θα παραλήψουν να το φορτώσουν με την τελευταία λέξη σε Efficient Dynamics technologies και δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο υβριδικού μοντέλου με τρικύλινδρο μοτέρι και ηλεκτροκινητήρα.

Απο εμφάνιση δεν θα σε απογοητεύσουν, αφου ενώ κρατά τις γνωστές αναλογίες, θα είναι επανασχεδιασμένο από την αρχή για να σε γοητεύσει. Ένα hint είναι ότι οι γρίλιες θα θυμίζουν παλιότερα μοντέλα, αφού θα είναι μακρόστενες. Χμ, τελικά δεν ήταν και τόσο άχρηστη η ανακοίνωση…


[Πηγή: BMW]