Η Novitec Rosso ετοίμασε ένα μικρό video με δύο Ferrari 458 Italia Novitec Rosso έξω από τις εγκαταστάσεις της στη Νότια Γερμανία. Και οι δύο 458 Italia είναι βαμμένες σε κόκκινο χρώμα με carbon διακοσμητικά και ξεχωρίζουν μόνο από τις ζάντες.

Να θυμίσω ότι η Novitec Rosso παρουσίασε την βελτιωμένη Ferrari 458 Italia τον περασμένο Μάρτιο στη Γενεύη. Ο ατμοσφαιρικός 4.5 λίτρων V8 αποδίδει πλέον 609 άλογα με 569 Nm ροπής με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 330 χλμ/ώρα. Για την αύξηση της ιπποδύναμης οι μηχανικοί της Novitec Rosso τοποθέτησαν νέα εξάτμιση Inconel, 21 κιλά ελαφρύτερη από την εργοστασιακή, με αγωνιστικό καταλύτη με ελεγχόμενα flap (ο οδηγός μπορεί να αυξομειώσει τον παραγόμενο ήχο) carbon εισαγωγή αέρα ενώ επαναπρογραμμάτισαν την ECU.

Ξεχωρίζει το bodykit από carbon που ανάπτυξαν στην αεροδυναμική σήραγγα του Πανεπιστημίου της Στουτγάρδης. Το bodykit αποτελείται από νέο spoiler στον μπροστά προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή και διαχύτη. Οι ζάντες του είναι τριών κομματιών της NF3 διαστάσεων 21″ μπροστά με ελαστικά Pirelli PZero διαστάσεων 255/30 και 22″ πίσω με ελαστικά διαστάσεων 335/25.

Έχει τοποθετηθεί χαμηλότερη ανάρτηση κατά 35mm με υδραυλικό σύστημα ανύψωσης κατά 40mm ώστε να μπορεί να περάσει άνετα τις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι επενδύσεις με δέρμα Alcantara και τα carbon διακοσμητικά.

[Πηγή: Novitec Rosso]