Η Pirelli θα δοκιμάσει νέα μαλακή γόμα στη Γερμανία

Σχετικά άρθρα

Τα pit stops που βλέπουμε φέτος είναι πάρα πολλά. Τα ελαστικά της Pirelli δεν αντέχουν πολλούς γύρους, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να αναγκάζονται να κουράζουν και να αγχώνουν αρκετές φορές τους μηχανικούς τους κατά τη διάρκεια των αγώνων. Για να περιοριστεί λίγο αυτό το φαινόμενο, η ιταλική εταιρεία θα δοκιμάσει στο Γερμανικό Grand Prix μια νέα μαλακή γόμα, η οποία θα έχει αυξημένη αντοχή, αλλά όχι κάτι το τρομερό.

Οι δοκιμές αυτές θα γίνουν την Παρασκευή, αλλά, σύμφωνα με τον Paul Hembery, αγωνιστικό διευθυντή της Pirelli, είναι άγνωστο το πότε αυτή η νέα μαλακή γόμα θα χρησιμοποιηθεί κανονικά από τις ομάδες.

Την Παρασκευή, οι ομάδες θα πρέπει να δοκιμάσουν μια νέα έκδοση των μαλακών ελαστικών. Δεν είναι μια μεγάλη αλλαγή συγκριτικά με το τωρινό ελαστικό, αλλά είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει με τις τελευταίες εκδόσεις της σκληρής και μέσης γόμας, οι οποίες είναι λίγο πιο σκληρές απ’ ό,τι οι αρχικές εκδόσεις, προκειμένου να μειωθεί η φθορά. Δεν υπάρχει καμιά απόφαση για το πότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το νέο ελαστικό, αλλά θα είναι πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε όλες τις πληροφορίες από τις ομάδες.


[Πηγή: Pirelli | Photo Copyright: Clive Rose/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα