Η BMW στοχεύει να περάσει τις πωλήσεις του Audi A3 με τη νέα Σειράς 1 [w/video]

Σχετικά άρθρα

To BMW Group με την νέα Σειρά 1 στοχεύει να περάσει σε πωλήσεις το A3 της Audi έτσι ώστε να γίνει ο βασιλιάς των premium entry-level μοντέλων. Η Audi πέρυσι είχε πουλήσει 208.000 A3, με την BMW να πουλά 195.000 Σειράς 1.

Η BMW έχει βάλει στόχο έως το 2020 να πουλά περισσότερα από 2 εκατ. αυτοκίνητα τον χρόνο, με την Σειρά 1 να συμβάλλει στον στόχο αυτό. Η Audi, έχει θέσει και αυτή παρόμοιους στόχους, θέλοντας έως το 2015 να ξεπεράσει σε πωλήσεις την BMW, ώστε να γίνει αυτή, η μεγαλύτερη γερμανική premium μάρκα. Οι Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουνε ετοιμάσει μια νέα στρατηγική, δημιουργώντας μικρότερα αυτοκίνητα, θέλοντας έτσι να κάνουν το αγοραστικό κοινό να στραφεί στα δικά τους αυτοκίνητα, τα οποία ως μικρότερα, θα είναι πιο προσιτά στο ευρύ κοινό.

Τέλος δες ακόμη ένα promo video της νέας Σειράς 1 που ετοίμασε η BMW. Οι πωλήσεις της νέας Σειράς 1 θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο στην Ευρώπη.

[Πηγή: Business Week, YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...