Το μέλλον της Lamborghini είναι “ανοικτό”

Σχετικά άρθρα

Η Lamborghini θέλει να φέρει πολλά ανοικτά μοντέλα μέσα στα επόμενα χρόνια αφού οι πωλήσεις της δείχνουν ότι οι πλούσιοι αγοραστές των αυτοκινήτων της προτιμούν τις ανοικτές εκδόσεις των μοντέλων της, αφού μάλλον θέλουν να φαίνονται μέσα από το πανάκριβο supercar τους. Η Lambo για πρώτη φορά παρουσίασε ανοικτή έκδοση των αυτοκίνητων της, το 1995 με την Roadster έκδοση της Diablo VT και ακολούθησαν οι αντίστοιχες ανοικτές εκδόσεις των Murcielago και Gallardo ενώ έβγαλε και 20 ανοικτές εκδόσεις της Reventon.

Η ιταλική φίρμα φαίνεται ότι ετοιμάζει μια σειρά ανοικτών μοντέλων με την αρχή να γίνεται με την ανοικτή έκδοση της Aventador ενώ θα ακολουθήσει το κύκνειο άσμα της Gallardo με μια πισωκίνητη ανοικτή έκδοση της LP550-2 Valentino Balboni.

Και ενώ αυτά τα μοντέλα λίγο πολύ τα περίμενες, το Top Speed αναφέρει ότι θα δούμε και ανοικτές εκδόσεις τόσο της Sesto Elemento, της οποίας η παραγωγή θα περιοριστεί το πολύ σε 15 μονάδες. Τέλος αν ποτέ περάσει στη παραγωγή η Estoque, τότε ίσως δούμε αργότερα και την ανοικτή της έκδοση η οποία θα βασίζεται στην ανοικτή Porsche Panamera, της οποίας το σασί θα χρησιμοποιεί κατά πάσα πιθανότητα η Estoque.

Με τόσα ανοικτά μοντέλα θα είναι δύσκολο για κάποιον που θέλει και μπορεί να αγοράσει μια Lamborghini, να επιλέξει μοντέλο.

[Πηγή: Top Speed 1, Top Speed 2 | Photo Copyright: Wild Speed]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...