Ο αντικαταστάτης Ferrari Enzo θα παρουσιαστεί μέσα στο 2012 – η 458 Spider στη Φρανκφούρτη

Σχετικά άρθρα

Το πολυαναμενόμενο hypercar που θα αντικαταστήσει την Ferrari Enzo θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2012. Σύμφωνα με το AutoNews το αυτοκίνητο θα είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από carbon και θα διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα. Για πρώτη φορά διαβάζουμε ότι η Ferrari νέο V12 κινητήρα αφού μέχρι στιγμής ξέραμε ότι η νέα Enzo θα φορά ένα twin-turbo V8 κινητήρα.

Επιπλέον το AutoNews αναφέρει ότι η 599 GTB Fiorano θα αντικατασταθεί από ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο το οποίο έχει κωδική ονομασία F152. Θα είναι πισωκίνητη και θα φορά τον V12 6.3-λίτρων κινητήρα της FF. Ντεμπούτο θα κάνει τον Μάρτιο του 2012 στη Γενεύη με τις πωλήσεις να ξεκινούν το καλοκαίρι του ίδιου έτους.

Η 458 Spider φαίνεται ότι θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη. Όπως ήδη έχεις διαβάσει μηχανικά δεν θα έχει κάποια διαφορά και έτσι ο V8 4.5-λίτρων κινητήρας θα αποδίδει 570 άλογα με 540 Nm ροπής. Το μόνο που μένει να δούμε είναι τι τύπου οροφή θα έχει.

Τέλος η 458 Scuderia και η facelift έκδοση της California αναμένεται να παρουσιαστούν το 2013, ενώ ένα χρόνο μετά θα παρουσιαστεί και η facelift έκδοση της 458 Italia.

[Πηγή: AutοNews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...