Το ότι οι σταρ του Χόλιγουντ είναι παράξενοι και έχουν τρελές απαιτήσεις δεν χρειάζεται να στο πω εγώ, το γνωρίζεις. Δες που μένει ο Ashton Kutcher αυτό τον καιρό κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς Two And A Half Men όπου αντικαθιστά τον Charlie Sheen. Πόσα χρήματα θα πάρει για την συμμετοχή του; Αν κάνει 26 επεισόδια θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 20 εκατ. δολάρια!

O Kutcher νοικιάζει αυτό το υπερπολυτελές τροχόσπιτο για $8.750 (€6.000) την εβδομάδα. Βασικά πρόκειται για ολόκληρο φορτηγό μήκους 16 μέτρων και βάρους 30 τόνων όπου στο εσωτερικό του υπάρχουν τα πάντα. Και όταν λέω τα πάντα το εννοώ.

Καταρχήν είναι διώροφο και έχει συνολικό εμβαδό 102 τ.μ. Υπάρχει μια 60″ 3D plasma τηλεόραση, τεράστιο σαλόνι, μπάνιο, 2 τουαλέτες, κουζίνα με μάρμαρα γρανίτη, κρεβατοκάμαρα ακόμη και χώρο για συνεντεύξεις έχει. Το τροχόσπιτο έχει σχεδιαστεί από τον Ron Anderson της Anderson Mobile Estates και εξωτερικά του έχουνε τοποθετηθεί κάμερες CCTV για να προσφέρει στον celebrity 100 ασφάλειας.

Για την ιστορία να σου πω ότι το τροχόσπιτο το είχανε νοικιάσει παλαιότερα οι Vin Diesel , Will Smith, Sharon Stone και Mariah Carey. Δύσκολα περνάνε αυτοί οι celebrities παιδάκι μου…

[Πηγή: Dailymail | Photos Copyright: Anderson Mobile Estates]