Ο Richard Hammond τρακάρει ένα ακόμα αυτοκίνητο στο νέο Grand Tour

Σχετικά άρθρα

H Amazon έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο -εκτεταμένο αυτή τη φορά- trailer του νέου special επεισοδίου του The Grand Tour, που μας δείχνει τον Richard Hammond να τρακάρει για άλλη μια φορά.

Όπως θα δεις, ο Hammond οδηγούσε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο όταν ένα εξάρτημα του έσπασε, που είχε σαν αποτέλεσμα την ανατίναξη του κινητήρα. Εκτός από έναν τραυματισμό στο πόδι, ο Βρετανός παρουσιαστής είναι καλά στην υγεία του.

Το επεισόδιο ονομάζεται Eurocrash και έγινε σήμερα διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Amazon Prime. Σε αυτό θα δεις τους Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May να ταξιδεύουν σε πρώην σοβιετικές χώρες στην Κεντρική Ευρώπη με μερικά πολύ περίεργα αυτοκίνητα.

Ο Hammond, με την αγάπη του προς τα αμερικάνικα αυτοκίνητα, θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός Chevrolet SSR, το οποίο κυκλοφόρησε από το 2003 έως το 2006.

Συνεχίζοντας, ο Clarkson οδηγεί ένα Mitsuoka Le-Seyde, μια δημιουργία από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 που βασίζεται στο Nissan Silva S13 (Nissan 180SX).

Τέλος, ο May έχει επιλέξει ένα εξίσου περίεργο αυτοκίνητο, το Crosley convertible, ένα αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε στο Οχάιο από τα τέλη του 1930 έως τις αρχές της δεκαετίας του 1950.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Koenigsegg Jesko να κάνει ρεκόρ στην πίστα Gotland Ring

Η Koenigsegg ανακοίνωσε ότι η Jesko κατέχει πλέον το ρεκόρ γύρου στην πίστα Gotland της Σουηδίας, με το Gotland Ring να βρίσκεται στο ομώνυμο...

Η ανανεωμένη BMW X5 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η ανανεωμένη BMW X5 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το γερμανικό SUV μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα...