Ξέρουμε ότι οι δυο τους δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις σαν team-mates. Επίσης, ο Sebastian Vettel δεν έχει κερδίσεις στους τελευταίους 3 αγώνες και έχει μία νίκη στους τελευταίους 5. Ωστόσο, το προβάδισμα του Γερμανού είναι πολύ μεγάλο, καθώς απέχει 85 βαθμούς από τον Mark Webber, 88 από τον Lewis Hamilton και 89 από τον Fernando Alonso. Τι δηλώνει ο Αυστραλός για τον Seb; Ότι η κυριαρχία του τελείωσε, διότι αυτός και οι αντίπαλοι του θα είναι πιο ανταγωνιστικοί.

Όχι, αυτό τελείωσε. Νομίζω ότι τελείωσε, από την άποψη του να έχει 5, 6 ή 7 νίκες στη σειρά. Νομίζω ότι δεν πρόκειται να συμβεί. Νομίζω ότι θα νικήσουν περισσότεροι. Θα είναι οι ίδιοι νικητές. Στη συνέχεια, θα είναι οι κανονικοί ύποπτοι, τα κανονικά παιδιά που κερδίζουν, και θέλω να κοιτάω να εμπλακώ και εγώ σε αυτό.

Τόνισε ο Webber, ο οποίος ακόμα ψάχνει την πρώτη του φετινή νίκη. Στην ερώτηση αν τελείωσε το πρωτάθλημα, απαντάει:

Όχι, αν ο Seb εγκαταλείψει σε δύο αγώνες. Δε θα στηριχτώ σε κάποιον που δε θα κυριαρχήσει. Μένουν ακόμα 8 αγώνες για να τελειώσουμε, ο Seb είναι σε πολύ καλή θέση, αλλά δεν είναι ακόμα εντελώς άνετος.

[Πηγή: TheF1Times | Photo Copyright: DIMITAR DILKOFF/AFP/Getty Images]

 • pariah

  Σου λέει θα πάει φυλαγμένα ο μικρός οπότε θα ψαλιδίσω διαφορά…άλλωστε καινούργιο συμβόλαιο υπέγραψε τι θα έλεγε;;;;

  • Kaulamans

   το μ**(ι της μανας σου ρε γ****σπιτε αι στο διαολο…ο φεττελ πρεπει σμρ να παρει πολ ποσιζιον και νικη μονο και μονο για να την πει στον αχωνευτο….. δεν τον παω μια υπεγραψε για ποσο ακομα????αι σιχτιρ να παει να ψοφισει το κουλαδι τοσα χρονια στην φ1 ουτε ενα πρωταθλημα και μιλαει κιολας ο λουλης ο κουκλεντες…αντε για τα πηρα….

  • pariah

   To πρωτάθλημα το παίρνει πάντα ο πιο άξιος οδηγός;;;Η ακόμα πιο συγκεκριμένα, αν δεν έχει πρωτάθλημα κάποιος είναι κουλός;;;;