Alonso: Όνειρό μου να έρθει ο Newey στη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Υπάρχει ομάδα της Formula 1 που να μη θέλει τα αποτυπώματα του Adrian Newey στα στυλό της; Όχι φυσικά! Κι αυτό διότι είναι κορυφαίος αεροδυναμιστής του αθλήματος και ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας της Red Bull Racing οφείλεται στον Βρετανό. Μία από τις ομάδες που δεν έχει σχεδιάσει μονοθέσιο για λογαριασμό της είναι η Ferrari, και ο Fernando Alonso δηλώνει ότι είναι όνειρό του να δουλέψει στα εργαστήρια του Maranello.

Ο Adrian Newey είναι σίγουρα ο κατάλληλος άνθρωπος για την επιτυχία. Το όνειρό μου είναι να κερδίσει για τη Ferrari. Είμαι βέβαιος ότι πολλοί μηχανικοί θέλουν να δουλέψουν για τη Ferrari, ο Newey θα μπορούσε να έρθει στη Ferrari.

Επίσης, ο “El Nano” επισημαίνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να ντυθεί ο Sebastian Vettel στα κόκκινα, λέγοντας, μάλιστα, πως είναι είναι ευπρόσδεκτος.

Πολλοί οδηγοί θέλουν να οδηγήσουν για τη Ferrari, o Sebastian είναι σίγουρα ευπρόσδεκτος. Αν δεν έχεις οδηγήσει για τη Ferrari, η καριέρα σου δεν είναι πλήρης.


[Πηγή: AutoBild | Photo Copyright: REUTERS/Vivek Prakash]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...