Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι και το φετινό πρωτάθλημα δεν είναι του Sebastian Vettel; Υπάρχει, ή τουλάχιστον έτσι δηλώνει. Ποιός είναι; Ο Mark Webber! Ναι, αυτός που είχε δηλώσει ότι η κυριαρχία του Γερμανού έχει τελειώσει! Δεν ξέρω αν το πιστεύει πραγματικά, πάντως αν το κάνει, δεν είναι και το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Η διαφορά που τον χωρίζει από τον team-mate του είναι στους 92 βαθμούς, με 7 αγώνες να μένουν για το τέλος της σεζόν. Για ρίξε μια ματιά στις δηλώσεις του:

Ακόμα οδηγώ καλά. Είχα αργό ξεκίνημα στη χρονιά, επειδή μου πήρε λίγο χρόνο για να πάρω το μέγιστο από τα νέα ελαστικά. Ανυπομονώ να νικήσω τον Seb, και την επόμενη χρονιά.

Αλλά αυτή η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Υπάρχουν ακόμα 7 αγώνες για να τελειώσουμε, ξεκινώντας με τη Monza αυτό το Σαββατοκύριακο, και όλα μπορούν να συμβούν.

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το αν ο 35χρονος μπορεί να κερδίσει τον Γερμανό. Φέτος, μόνο σε 1 από τους 12 αγώνες έχει τερματίσει μπροστά από τον Πρωταθλητή, σε αυτόν της Γερμανίας. Η καλύτερη του ευκαιρία για τίτλο ήταν η περσινή, τη σπατάλησε και πιστεύω ότι δε θα έχει άλλη πραγματική ευκαιρία για μπει η υπογραφή του και το όνομα του στο τρόπαιο του Πρωταθλητή.

[Πηγή: BBC Sport | Photo Copyright: Red Bull Racing/Vladimir Rys/Getty Images]