Ο Jeremy Clarkson δανείζει τη φωνή του και σε συστήματα πλοήγησης

Σχετικά άρθρα

Πόσοι από εμάς μας ενοχλεί και σας έχει κουράσει η φωνή της ηλεκτρονικής συνήθως κοπέλας των συστημάτων πλοήγησης; Μήπως βαρέθηκες αυτή τη φωνή και θα ήθελες μια άλλη, πιο δραστήρια και χαρακτηριστική φωνή να σου λέει που να πας; Ο “αγαπητός” μας Jeremy Clarkson είναι εδώ για να σου λύσει και αυτό το πρόβλημα της βαρετής καθημερινότητας μέσα στο αυτοκίνητο ψάχνοντας τον προορισμό σου.

Η εταιρία κατασκευής GPS, TomTom θα κυκλοφορήσει από τον επόμενο μήνα τη δυνατότητα να ακούς οδηγίες από τον οικοδεσπότη του Top Gear. Το πιο παράξενο της υπόθεσης όμως είναι ότι θα μπορείς να επιλέξεις να ακούς και τη φωνή του Stig να δίνει κατευθύνσεις! Πως θα γίνει αυτό πραγματικά απορώ, αν και κάτι μου λέει ότι θα είναι κάτι σαν mute. Επίσης, πιστεύετε ότι μελλοντικά θα προστεθούν και οι James May και Richard Hammond.

Όπως θα θυμάσαι, αυτό δεν θα είναι η μόνη πλατφόρμα που θα δανείζει ο Jeremy τις φωνητικές του χορδές, αφού πρόσφατα είδαμε ότι την έδωσε και στο Forza Motorsport 4.

Ας ελπίσουμε ότι στην ήδη αρκετά αγχωτική οδήγηση μέσα στη πόλη δε θα προσθέσει επιπλέον ένταση στις διαδρομές μας.

[Πηγή: Daily Mail]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...