Θυμάσαι την Mansory Linea Vincero D’oro, την carbon πρόταση της Mansory για την Bugatti Veyron; Λοιπόν το one-off hypercar πωλείται στο mobile.de για έναντι “μόλις” 2.2 εκατ. ευρώ.

Να σου θυμίσω ότι η Bugatti Veyron Linea Vincero d’Oro, οποία βασίζεται στην Linea Vincero που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης του 2009 με την βασική διαφορά να είναι ότι όλο το αμάξωμα πλέον είναι κατασκευασμένο από carbon με τις λωρίδες χαλκού και τις επιχρυσιομένες λεπτομέρειες στην γρίλια, στις χειρολαβές, στις ζάντες και στο καπάκι του καυσίμου να δίνουν μια λάμψη ανατολής. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται στην μικρότερη οροφή, στον νέο μπροστά προφυλακτήρα, στα επανασχεδιασμένα πλαϊνά, στα αεροδυναμικά “side skirts”, στον νέο διαχύτη στα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED ενώ στο εσωτερικό κλέβει την παράσταση οι χρυσαφένιες επενδύσεις και τα carbon διακοσμητικά

Μηχανικά τώρα, οι μηχανικοί της Mansory δυνάμωσαν τον 8.0-λιτρο W16 turbo κινητήρα και μετά την βελτίωση του συστήματος ψύξης του κινητήρα και την νέα εξάτμιση αποδίδει 1124 άλογα με 1310 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2.46 δευτ. με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 400 χλμ/ώρα.

[Πηγή: Mobile.de]