Rally Αυστραλίας: 2η μέρα [w/video]

Σχετικά άρθρα

Ο Latvala θα ξεκινήσει την τελευταία ημέρα του Ράλι Αυστραλίας με ένα προβάδισμα της τάξης των 22.7 δευτ. από τον έτερο οδηγό της Ford Mikko Hirvonen. Ο Hirvonen, αν και ξεκίνησε πρώτος τις ειδικές το πρωί, κυρίως καθάριζε το δρόμο και έτσι έχασε πάρα πάρα πολύ χρόνο.

Ο Hirvonen καίγεται για τη νίκη ή έστω για όσο το δυνατόν καλύτερη θέση, καθώς μπορεί να καταφέρει να φτάσει τον Loeb στη κορυφή, στο τέλος των αγώνων του φετινού WRC.

O Latvala είπε:

Δεν έχει υπάρξει μια μεγάλη μάχη ως σήμερα, υπήρξε όμως κάποια πίεση, επειδή έπρεπε να κρατήσω το αυτοκίνητό  στο δρόμο και αυτό δεν ήταν εύκολο.

Ο Hirvonen δήλωσε:

Δεν ήταν μια εύκολη μέρα. “καθάριζα” όλο το πρωί και στη συνέχεια και πάλι το απόγευμα, επειδή τα ιστορικά αυτοκίνητα είχαν χαλάσει την γραμμή και πάλι.

Ο Solberg θα ξεκινήσει την τρίτη μέρα καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση  59.5s πίσω από τον Latvala. Είπε:

Είναι διασκεδαστικό να είσαι στο ρυθμό και τα πάντα μπορούν να συμβούν αύριο, ο οποίος έκανε πολλές set-up αλλαγές το μεσημέρι. Γνωρίζουμε ότι οι Latvala και Hirvonen είναι ισχυροί, αλλά δεν μπορείς ποτέ να λες ποτέ.

Ο Sebastien Ogier δεν τα έχει πάει καθόλου καλά. είπε:

Το top 10 δεν είναι μακριά και νομίζω ότι είναι δυνατόν αν συνεχίσουμε να οδηγούμε έτσι μέχρι το τέλος του αγώνα, μπορούμε να μπούμε στη 10άδα.

[tabs slidertype=”top tabs” fx=”slide”] [tabcontainer] [tabtext]Ατύχημα Loeb[/tabtext] [tabtext]Περίληψη 1ης μέρας – 1ο[/tabtext] [tabtext]Περίληψη 1ης μέρας – 2ο[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [/tabcontent] [/tabs]

 

[Πηγή: WRC, YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

WRC: Ο Rovampera νικητής στο Rally Κένυας

Ο Kalle Rovanpera κέρδισε για δεύτερη φορά το Rally Κένυας αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Takamoto Katsuta, κάνοντας έτσι το 1-2 για την Toyota....

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

WRC: Το Rally των Καναρίων Νήσων στο ημερολόγιο του 2025

Ακολουθώντας τα βήματα του Rally Λετονίας και του Rally Πολωνίας, τα οποία χρησιμοποίησαν το μονοπάτι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC) για να συμμετάσχουν στο...