Η Hyundai ετοιμάζεται να παρουσιάσει την facelift έκδοση του Genesis Coupe, και ακόμη μια φωτογραφία διέρρευσε στο internet.Στιλιστικά το νέο Genesis Coupe διαθέτει νέο μπροστά μέρος το οποίο θυμίζει πολύ αυτό του Veloster, αεριζόμενο καπό, νέους πλαϊνούς καθρέπτες, μεταλλικά διακοσμητικά περιμετρικά των παραθύρων και νέα φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω. Στο εσωτερικό φαίνεται ότι έχει τοποθετηθεί νέο σύστημα ψυχαγωγίας ενώ επανασχεδιάστηκε και η κεντρική κονσόλα.

Από μηχανικής άποψης φήμες θέλουν τον 2.0-λιτρο κινητήρα να αναβαθμίζεται και να αποκτά περισσότερα άλογα ενώ ο V6 3.8-λίτρων θα αποδίδει 338 άλογα με 394 Nm ροπής καθώς και ένας 5.0-λιτρος V8 απόδοσης 435 ίππων. Από πλευράς κιβωτίων θα υπάρχει και ένα νέο 8-τάχυτο αυτόματο.

Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο του 2012. Το μόνο που μπορώ να πω εγώ, είναι ένα μεγάλο μπράβο στη Hyundai αφού οι Κορεάτες έχουνε κάνει τεράστια άλμα προόδου, τόσο στιλιστικά, όσο και μηχανικά. Δεν είναι τυχαίο που έχει πάρει το προσονήμιο, η νέα Honda.

[Πηγή: Hyundai-Blog]